Credion Arnhem, meer dan alleen financieren ...

Credion Arnhem, meer dan alleen financieren ...

Het financieren en adviseren van ondernemersambities is een serieuze zaak, daar zijn Crista Hendriksen en Carola Groenendijk van Credion Arnhem zich maar al te goed van bewust. Maar dat serieus en persoonlijk ook prima hand in hand kunnen gaan, bewijst dit enthousiaste tweetal elke dag weer opnieuw.

“Hoewel Credion landelijk bekendstaat als de grootste speler in de markt der bedrijfsfinancieringen, bieden wij hier in Arnhem zelfs nog meer dan dat”, vertelt Crista bevlogen. Doordat Credion Arnhem onderdeel uitmaakt van de tak bedrijfsfinancieringen van haar onderneming ACE Financieel Bedrijfsadviseurs, kunnen zij de mkbondernemer van A tot Z ontzorgen.

“Dus bijvoorbeeld het adviseren bij een overname tot en met de financiering hiervan. Dit maakt ons dé partij voor financieringstrajecten waarbij meer nodig is dan alleen het financieren.”

Maatwerk

“Dat maakt ons werk ook zo uitdagend, aangezien geen klant hetzelfde is en dus ook geen enkele werkdag.” “Voor iedereen leveren wij namelijk maatwerk”, gaat Carola, die sinds kort het team van Credion Arnhem heeft versterkt, verder. “Voor elke klant bekijken wij opnieuw welke vorm van financiering het best op zijn of haar situatie van toepassing is. Met een grote partij als Credion Arnhem achter ons kunnen wij putten uit een zeer uitgebreid netwerk van geldbronnen en daarnaast hebben we allebei zelf ook al vele jaren ervaring in deze branche. We weten dus precies wat we doen en kunnen onze klanten daardoor optimaal adviseren.”

Vertrouwensband

Persoonlijk contact staat daarbij voorop, volgens het tweetal.  Crista: “We kunnen allebei dan wel over heel wat vakkennis beschikken, mensenkennis is bijna net zo belangrijk in dit werk. Voor een succesvolle samenwerking is een goede vertrouwensband cruciaal. Klanten delen heel veel  vertrouwelijke informatie voor een financiering en dan moet je wel een goed gevoel hebben bij degene met wie je in zee gaat. Maar dat maakt dit werk voor mij ook zo mooi om te doen. Ondernemers hebben meestal passie voor wat ze doen en hoe geweldig is het dan als ze jou een kijkje in hun keuken bieden?!”

Geheel onafhankelijk

Als een ander groot voordeel van het samenwerken met Credion Arnhem noemen Crista en Carola dat ze geheel onafhankelijk zijn. Carola: “We zijn niet gebonden aan één specifiek accountantskantoor of geldverstrekker. We doen met iedereen zaken. Bovendien vinden we het belangrijk dat accountants ons niet als concurrent zien. We nemen het werk van de accountants immers niet over, maar werken er juist heel nauw mee samen.”

Elke klant is welkom

Wie Credion Arnhem inschakelt voor een bedrijfsfinanciering, gaat eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Vervolgens wordt er op basis van die informatie een haalbaarheidscheck uitgevoerd. Crista: “Dit eerste gesprek is geheel voor onze eigen rekening. Bij een kwalitatief goed ingeschatte kans van slagen voor de financiering wordt er een opdrachtbevestiging getekend en vervolgens gaan wij aan de slag. Of je nu komt voor een vastgoedfinanciering of bijvoorbeeld een groeifinanciering, maakt ons niet uit. Elke klant is welkom en daar zetten we ons dan ook voor de volle honderd procent voor in. Vol enthousiasme en realisme natuurlijk, want dat is kenmerkend voor wie wij zijn.”

Financieringscheck

Als een financiering eenmaal is afgesloten, gaan de meeste mensen weer over tot de orde van de dag. Maar passen de ooit gekozen tarieven en zekerheden nog wel bij je huidige bedrijfsvoering? Twijfel je hieraan? Bij Credion Arnhem kun je terecht voor een zogenaamde FinancieringsCheck:

  • Wij schetsen een objectief en compleet beeld van je bedrijfsfinancieringen en leverancierskredieten;
  • Inzicht in de mogelijkheden tot aanpassing van je financieringen en leverancierskredieten;
  • Inzicht in de mogelijke besparingen en/of aanpassing van de voorwaarden.

Neem gewoon eens contact op voor meer informatie. No cure, no pay!

Duurzaamheidscafé

Dit voorjaar organiseren Crista en Carola een speciaal duurzaamheidscafé. Carola: “Voor alle duurzame ontwikkelingen die in gang worden gezet, is immers ook financiering en/of advies nodig.” Een van de onderwerpen zal onder andere het energie-zuiniger maken van kantoor-panden zijn. Houd www.credion.nl/arnhem  in de gaten voor meer informatie.

Meer weten?

Kijk op www.credion.nl/arnhem en www.aceadvies.nl

 

Bron: Arnhem Business. Tekst: Maaike van Helmond | Fotografie: Paul Grefkens