Bezoek Credion op Finance Me in Vlissingen

Bezoek Credion op Finance Me in Vlissingen

Noteer in uw agenda: 28 januari 2019 

Finance Me?! 2019

Ben jij op zoek naar (innovatie)financiering voor jouw innovatie of bedrijfsidee? Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Kom dan op maandag 28 januari naar Finance Me?! en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.

Onder andere fondsmanagers, investeerders, accountants, accountmanagers en ervaringsdeskundigen presenteren zich tijdens dit evenement en lichten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast is het mogelijk om één op één in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Een unieke kans, want wanneer vind je al deze partijen bij elkaar?

Tijdens het event wordt een convenant voor het Zeeuws Participatie Fonds ondertekend door staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en gedeputeerde Jo-Annes de Bat.

Komt u ook?

Datum: Maandag 28 januari 2019
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Dockwize, Edisonweg 41B, Vlissingen

Klik hier voor de route en het programma.

Credion

Credion is tijdens deze dag ook aanwezig met een stand op de Financieringsmarkt. Bezoek onze stand en maak kennis met onze adviseur. Wij beantwoorden hier graag uw financieringsvraagstukken. En kom erachter dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan u denkt!

Tot ziens in Vlissingen!

Klik hier voor meer informatie over Finance Me?!.