Samenwerken aan maatwerk

Samenwerken aan maatwerk

Credion adviseurs en de crowdfunders van Geldvoorelkaar.nl weten elkaar steeds vaker te vinden. Het crowdfundingplatform is blij met de samenwerking met Credion, zegt Henri Kreuger,  crowdfunding matchmaker van Geldvoorelkaar.nl. “Geldvoorelkaar.nl bewijst hoe crowdfunding kan werken voor een diversiteit aan ondernemers. Natuurlijk voor franchiseketens en ondernemingen in de (fast)food, maar evengoed voor projecten met een omvang van € 25.000,- tot meer dan 2 miljoen euro.”

Gerealiseerd

Wie Geldvoorelkaar.nl volgt, ziet regelmatig projecten die met hulp van Credion adviseurs zijn gerealiseerd. Bijvoorbeeld de bekende Haagse fietsenleverancier Prijssnijder en cruisespecialist CruiseTravel. Maar ook franchiseketens (zowel -gevers als -nemers) die een groei doormaken. “Een professionele ondersteuning door financieel adviseurs draagt bij aan het succes van de onderneming en aan een gezonde financiering”, aldus Geldvoorelkaar.nl.

Crowdfunding

Via Geldvoorelkaar.nl regelen ondernemers en particuliere vastgoedbeleggers de financiering van hun project. Simpel gezegd: een aanvrager leent geld van een groep investeerders die vertrouwen heeft in het bedrijf en de pitch. Daarnaast biedt crowdfunding ondernemers ook de kans om hun relatie met investeerders uit te bouwen tot klant en/of ambassadeur. Voor ondernemers die nog onbekend met crowdfundingplatvorm Geldvoorelkaar.nl:

  • Geldvoorelkaar.nl is de grootste crowdfunder in Nederland en beschikt over een AFM vergunning.
  • Geldvoorelkaar.nl beoordeelt alle projecten grondig voor publicatie. 97 procent van de gepubliceerde projecten wordt succesvol gefinancierd. Ondernemers wiens aanvraag afvalt, betalen niet voor de beoordeling.
  • Wie publiceert op Geldvoorelkaar.nl bereikt duizenden investeerders die regelmatig het platform bezoeken.

Maatwerkproducten

De manier waarop investeerders worden terugbetaald, varieert per leenvorm. In het najaar 2018 zijn  twee nieuwe maatwerkproducten geïntroduceerd:

  • De flexlening. Elementen als de looptijd, de hoogte van de rente, maar ook het aandeel aflossingsvrij en de ‘grace period’ zijn allemaal variabel in te regelen.
  • De vastgoedlening. In grote lijnen even buigbaar als de flexlening, maar met vastgoed (eerste of tweede hypotheek) als onderpand en dus gunstiger in tariefstelling van rente en succesfee. Een product wat vrijwel in alle gevallen kan concurreren met andere partijen op het gebied van het  nieuwe financieren.

De verschillende maatwerkproducten biedt de Credion adviseur de mogelijkheid om hiermee de meest optimale financieringsoplossing te bewerkstelligen. Daarnaast kunnen de Credion adviseurs door hun partnerschap met Geldvoorelkaar.nl u een uniek en exclusief aanbod doen.

Sparren

De precieze invulling van de flex- en vastgoedlening komt in overleg tussen aanvrager en beoordelaar van geldvoorelkaar.nl tot stand. Vooraf vrijblijvend sparren over mogelijkheden kan met Wim Burger (sales) en Erik Nieuwerth (risk). Wilt u zelf een indruk krijgen van de mogelijkheden? Kijk dan op geldvoorelkaar.nl voor de actuele campagnes of volg de facebook- of linkedinpagina van het platform.

Meer weten?

Wilt u meer weten over crowdfunding. Neem hiervoor contact op met uw Credion adviseur in de regio.