Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Als ondernemer kun je bij een financieringsaanvraag eigenlijk niet meer zonder een adviseur die alle ins en outs van de financiële markt kent. Financieren is een vak geworden. Het is zelfs zo dat diverse alternatieve financieringsmaatschappijen niet direct geld aan de ondernemer verstrekken, maar uitsluitend werken via een gekwalificeerde adviseur die als tussenpersoon tussen hen en de ondernemer opereert.

Credion heeft toegang tot meer dan 80 bronnen van geld. Omdat de markt in ontwikkeling is, blijven wij dan ook alert op steeds weer nieuwe mogelijkheden van financieren. Want in alle categorieën zitten meerdere partijen. Als je bijvoorbeeld een machine wilt leasen, hebben we daar niet één leasemaatschappij voor, maar een stuk of vijf. De één is net iets beter als het om een drukpers gaat en de ander heeft de kraan als specialiteit. En omdat wij dat allemaal weten, werken we in de ene situatie met leasemaatschappij A en in de andere situatie met leasemaatschappij B. Zo geldt dat ook voor crowdfunding. Als je horecaondernemer bent, heb je een andere behoefte dan wanneer je een adviesorganisatie hebt. En omdat we op dat terrein ook over zo’n zes partijen beschikken, met allemaal weer hun eigen specifieke voorwaarden, kunnen we via die geldverstrekkers heel doelgericht werken voor onze klanten. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor ondernemers om hun financiering optimaal te realiseren. Wij helpen u graag!

Nieuwe vestigingen

Op dit moment bestaat de Credion organisatie uit 57 vestigingen en meer dan 100 adviseurs. Een landelijke dekking, waardoor er altijd wel een adviseur bij u in de buurt zit. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Rijssen en Zutphen. Ook hebben verschillende vestigingen zich uitgebreid met adviseurs, om ondernemers in de regio optimaal te kunnen adviseren en begeleiden tijdens het financieringstraject.

Gezocht: ondernemende senior adviseurs MKB kredieten

Door de toenemende vraag in verschillende regio’s, zijn wij voor veel vestigingen op zoek naar versterking. Mocht je geïnteresseerd zijn om als adviseur, ZZP-er of (sub)franchiser bij Credion actief te zijn, neem dan contact op met Jacob Nammensma (0513) 65 68 77 of vacature@credion.nl.