Credion Deventer-Zutphen zoekt: Ervaren adviseur bedrijfsfinancieringen

Credion Deventer-Zutphen zoekt: Ervaren adviseur bedrijfsfinancieringen

Credion Deventer-Zutphen is op zoek naar een commerciële topper met kennis en ervaring binnen de zakelijke financieringswereld. Wij zoeken een adviseur met zelf startend vermogen, die ‘out of the box’ durft te denken en met een pragmatische, ondernemende benadering de klant centraal stelt en resultaat behalen als doel heeft. Je contactuele eigenschappen en verkoopkwaliteiten zijn de belangrijkste basis voor deze functie. Je primaire taak is het realiseren van de best passende financieringsoplossing voor je klant. Welke geldverstrekker dat voor die betreffende klant betreft, vinden wij niet relevant.

Omdat ons werkgebied zich uitstrekt over Deventer en Zutphen, zoeken wij adviseurs, die het grootste gedeelte van hun netwerk in deze regio hebben. Het hebben van een actief netwerk in Deventer en/of Zutphen is hierbij een pré.

Credion

Credion is dé autoriteit voor advies in bedrijfsfinancieringen voor ondernemend Nederland. De afgelopen jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering.

Met ruim 55 Credion vestigingen en beschikking over ruim 90 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers naar de meest optimale financieringsoplossing. Credion biedt financieringsoplossingen waar ondernemers niet aan hebben gedacht.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Credion Deventer-Zutphen is onafhankelijk maar werkt samen met AACC Accountancy & Belastingadvies. Credion is gevestigd in zowel Deventer als Zutphen. Door de samenwerking kunnen de partijen elkaar versterken in het adviseren en begeleiden van ondernemers.

Geïnteresseerd?

Voor de duidelijkheid; we bieden geen vaste baan, 13e maand en auto van de zaak. Wat we je wel bieden, maar nog belangrijker wat we elkaar kunnen bieden zouden we graag persoonlijk met je bespreken in een kennismakingsgesprek. Sta je hiervoor open, laten we dan kennismaken! Je CV en motivatie kun je richten aan Richard van Leeuwen: (0570) 24 40 18 of 06 51 55 31 07 of per mail rvanleeuwen@credion.nl.