Credion verzorgt workshop tijdens de Week van de Ondernemer 2018

Credion verzorgt workshop tijdens de Week van de Ondernemer 2018

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit op 19, 21 of 23 november op de één van de locaties van de Week van de Ondernemer (respectievelijk Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam). Credion zal - samen met 2 van onze samenwerkingspartners: Spotcap en Ebury- tijdens deze dagen een workshop verzorgen.

Workshop: Hoe financier ik de groei van mijn bedrijf

Dit jaar staat bij de Week van de Ondernemer het thema 'groeien' centraal. Onze workshop (onder leiding van Janneke Willemse) zal dan ook gaan over het combineren van verschillende financieringsvormen (vastgoed, werkkapitaal en importfinanciering) bij een groeiend bedrijf. De titel van onze workshop is: Hoe financier ik de groei van mijn bedrijf (van valutadiensten tot vastgoedfinanciering en werkkapitaal via non-bancaire wegen).

Financieringsplein

Naast de workshop zal Credion ook de hele dag aanwezig zijn met een stand op het Financieringsplein. Hier staan wij voor u klaar om al u financieringsvragen te beantwoorden. Mocht u in de gelegenheid zijn op 19, 21 of 23 november aanwezig te zijn, dan verwelkomen wij u graag op onze stand!

19 november 2018 = Eindhoven, Beursgebouw Eindhoven

21 november 2018 = Rotterdam, Ahoy Rotterdam

23 november 2018 = Amsterdam, RAI Amsterdam

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren.

Klik hier om uw kosteloos in te schrijven! Meer informatie vindt u op de website van Week van de Ondernemer.