Credion Midden- en Zuid Limburg nieuwe businesspartner MKB Limburg

Credion Midden- en Zuid Limburg nieuwe businesspartner MKB Limburg

Begin november 2018 was de officiële kick-off van de samenwerking tussen MKB Limburg en Credion Midden- en Zuid Limburg. MKB Limburg wil met deze samenwerking ondernemers op zoek naar financiering nog beter van dienst zijn. Door de Credion adviseurs in de provincie Limburg kunnen financieringsoplossingen worden aangedragen waar de ondernemer zelf nog niet aan heeft gedacht.

MKB Limburg merkt dat er bij de ondernemers in de provincie een grote behoefte is aan een breder pallet aan financieringsmogelijkheden. Met Credion Midden- en Zuid Limburg hebben we nu een zeer ervaren en betrouwbare partner gevonden voor het cluster Financieren – Alternatieve financieringen.

Marcel Janssen, directeur Credion Zuid Limburg: “Credion is een adviesorganisatie en geen kapitaalverstrekker, wat inhoudt dat haar klanten geadviseerd worden qua mogelijke bedrijfsfinancieringen en er vanuit de organisatie bemiddeld wordt tussen hen en de financiële instanties. We hebben op dit moment ruim tachtig partijen waar we afspraken mee hebben gemaakt om financieringen te organiseren voor bedrijven.”

Frank Groot, directeur Credion Midden Limburg vult aan: "Jaarlijks realiseren wij vele bedrijfsfinancieringen. Voor elke ondernemer proberen wij de best passende financiering te vinden.  Wij structureren de financieringen en brengen ze onder bij partijen als de reguliere banken tot aan de particuliere investeerder en alles wat je daartussenin kunt vinden.”

Ondertekening samenwerking Credion en MKB Limburg. Vlnr: Frank Groot, Monique Princen (voorzitter MKB Limburg) en Marcel Janssen.

Over MKB Limburg

MKB-Limburg versterkt ondernemers met kennis van zaken en hart voor verbinden. Wij zijn gedreven en bedreven om de zakelijke passie van Limburgse ondernemers te faciliteren met het beste netwerk voor én door ondernemers. Samen maken wij de toekomst van Limburg.

Over Credion

Credion is een keten van ruim 60, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 80 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.