Credion Friesland zoekt Ondernemende adviseur bedrijfsfinancieringen

Credion Friesland zoekt Ondernemende adviseur bedrijfsfinancieringen

Door de toenemende vraag in de regio is Credion Friesland op zoek naar uitbreiding. Wij zijn op zoek naar een ondernemende adviseur bedrijfsfinancieringen.

Een Credion adviseur voelt zich al jaren ondernemer en kan lezen en schrijven met ondernemers. Hij/zij heeft een aantoonbaar zakelijk netwerk in de regio Friesland, is een commerciële sterke persoonlijkheid, schrijft zijn eigen aanvragen en heeft als drijfveer dat hij er alles aan doet om de ambitie van de klant te realiseren.

Credion

Credion is dé autoriteit voor advies in bedrijfsfinancieringen voor ondernemend Nederland. De afgelopen jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering.

Met ruim 55 Credion vestigingen en beschikking over ruim 90 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers naar de meest optimale financieringsoplossing. Credion biedt financieringsoplossingen waar ondernemers niet aan hebben gedacht.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Laten we kennismaken. Uw CV en motivatie kunt u richten aan René van de Graaf: 06 21 86 03 62 of per mail rvandegraaf@credion.nl 

Klik hier voor de personeelsadvertentie.