Otten & Flim opent Credion vestiging in Rijssen

Otten & Flim opent Credion vestiging in Rijssen

Otten & Flim opent een eigen Credion vestiging in Rijssen. Door deze stap hebben Twentse ondernemers direct toegang tot meer dan 80 bronnen van bedrijfsfinancieringen.

Otten & Flim is al jarenlang een goed bekendstaand advieskantoor dat haar cliënten begeleidt bij belangrijke beslissingen op financieel gebied en vastgoed. Door opening van een Credion kantoor heeft Otten & Flim de strategie vormgegeven om binnen een landelijk dekkende groep van ruim 58 Credion vestigingen kennis, netwerk en inkoopvoordeel te borgen voor onze bestaande en nieuwe MKB relaties in Twente.” geeft Maart Otten, directeur van Otten & Flim aan.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. CREDION is een keten van 58 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar volume (jaarlijks meer dan €1 mrd aan MKB financieringen) creëert Credion inkoopvoordeel voor haar klanten. Dit gegeven en het feit dat de klant onafhankelijk kan worden geadviseerd heeft Maarten Otten zijn ondernemerschap nader geïnspireerd om de Credion vestiging in Rijssen vorm te geven.

Credion Rijssen

Voor de vestiging is de voor velen oud- bekende en tevens oud-bankier zijnde Bennie Morsinkhof aangetrokken.  Morsinkhof beschikt over een ruime ervaring in de advisering over ondernemingsfinancieringen en werkt graag samen met de ondernemers om snel en vakkundig de beste deal uit de markt te trekken uit de vele oplossingen die er zijn.

“Otten & Flim is medio vorig jaar al in deze adviesmarkt gesprongen onder haar eigen label. Doordat dit nu vanuit een specialistisch merk wordt gedaan kunnen we marketingtechnisch goed het specialistisch karakter van deze dienstverlening benadrukken. Het is écht maatwerk wat wij doen. Iedere onderneming kent haar eigen historie en toekomstverwachting qua groei. Een op maat ingerichte financieringsstructuur is hierbij zeer wenselijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat we ondernemend Twente hierdoor écht extra voordeel bieden.”, aldus Bennie Morsinkhof.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opening van deze nieuwe Credion vestiging in Rijssen, dan kunt u contact opnemen met Bennie Morsinkhof (0548) 51 57 00.

Foto vlnr: Maarten Otten, Bennie Morsinkhof en Jacob Nammensma (Credion Associatie)