Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Speciaal voor onze relaties hebben we, in samenwerking met LeaseBuddy, een exclusieve Credion-leasedeal voor uw onderneming. Door slim in te kopen, kunnen wij een aantal nieuwe auto’s uit voorraad full operational aanbieden tegen te laagste prijs én met de beste voorwaarden. Zo heeft u geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen nog maar te tanken!

Wat maakt deze Credion Editions geschikt voor uw onderneming?

LeaseBuddy heeft zorgvuldig gekozen voor een samenwerking met de beste leasemaatschappijen van Nederland, omdat zij naast de scherpste leaseprijs ook goede leasevoorwaarden hanteren. Zo is er altijd een vast laag eigen risico van kracht bij niet-verhaalbare schades. LeaseBuddy maakt de kleine lettertjes groot zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Naast transparanter en voordeliger, maakt LeaseBuddy het u ook graag gemakkelijker. Leuker zelfs, want hun primaire doel is: helpen! Zij begeleiden u in het traject van uw nieuwe leaseauto, hebben voor deze deals al stevig voor u onderhandeld en zullen u waar mogelijk ontzorgen. Zo kunt u altijd met vragen terecht bij LeaseBuddy en regelen zij alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen door te geven. Waarom? Om u als klant blij te kunnen maken!

Twaalf unieke Credion Lease Editions tegen de scherpste leaseprijs

KLIK HIER voor de unieke aanbiedingen.

Bestel nu uw unieke Credion edition!

Voor het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met uw Credion Adviseur of rechtstreeks via femke@leasebuddy.nl onder vermelding van de naam van uw vaste Credion Adviseur. In elke Lease-deal staan de aan te leveren gegevens omschreven en LeaseBuddy regelt de rest graag voor u!