Credion West Brabant breidt uit met nieuwe partner Bas de Nijs

Credion West Brabant breidt uit met nieuwe partner Bas de Nijs

Per 1 oktober jl. is Bas de Nijs toegetreden als partner bij Credion Wes Brabant. Samen met Paul van Baardewijk en Charles de Caluwé zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Enerzijds door de aanhoudende economische groei en anderzijds door de ontwikkelingen bij banken en alternatieve financiers. Inmiddels heeft Credion, naast afspraken met de grootbanken, de beschikking over een netwerk van een zeventigtal alternatieve financieringspartijen voor het bedrijfsleven.

Uitbreiding

Door aanhoudende groei is naar uitbreiding van het Credion team gezocht. Het werkgebied Breda, Moerdijk, Roosendaal en Bergen op Zoom biedt volop kansen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor Credion met haar maatwerkoplossingen.

Daarom hebben Bas de Nijs en Credion West Brabant elkaar de hand gegeven. Bas heeft voorheen bij ING Grootbedrijf gewerkt en staat nu voor u klaar om financieringsaanvragen te begeleiden of volledig voor u te verzorgen.

Meer weten?

Staat u voor een investering en wilt u een vrijblijvend gesprek over de financiële haalbaarheid? Laat het ons weten. Wij gaan graag met u in gesprek.