Credion op New Business Radio: Vastgoed

Credion op New Business Radio: Vastgoed

Op vrijdag 26 oktober 2018 van 10.00 - 11.00 uur was Credion als gast aanwezig bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Het onderwerp dat door Fabienne de Vries deze morgen centraal werd gesteld was: Vastgoed.

Vastgoed is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. De meeste bedrijven hebben immers een kantoor. Carlo van der Weg en Mark Buytelaar van Credion schoven samen met Paul Herman van Koninklijke Horeca Nederland aan bij Fabienne de Vries in Let's Talk Business!

Vlnr: Mark Buytelaar (Credion Leiden), Carlo van der Weg (Credion), Fabienne de Vries (NBR) en Paul Herman (Koninklijke Horeca Nederland).

Uitzending gemist?

Beluister hieronder de uitzending:

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.