Credion leidt je door het woud aan nieuwe financieringsvormen

Credion leidt je door het woud aan nieuwe financieringsvormen

Vind je het lastig om de weg te vinden in het woud aan nieuwe financieringsvormen die sinds de crisis zijn ontstaan? En wil je jouw bedrijfsfinanciering in één keer goed regelen? Schakel dan iemand in die dat woud kent en je bovendien kan helpen om er zonder kleerscheuren doorheen te komen. De vijf onafhankelijke financieel experts van Credion in Assen met in totaal meer dan 100 jaar bancaire ervaring en training- kunnen dat.

Ondernemers

Credion adviseert ondernemers en investeerders over alle nieuwe -en oude-vormen van bedrijfsfinanciering. Met een netwerk van ruim 80 verschillende geldverstrekkers is Credion een belangrijke en gecertificeerde speler op de zakelijke markt. Landelijk zijn er 52 kantoren met in totaal 125 adviseurs. Elk kantoor is lokaal actief, op een ondernemende wijze: 'We zijn zelf ondernemer en kunnen daarom als geen ander ondernemers adviseren', benadrukt Lammert Atsma van Credion Assen. 'We begrijpen wat ambitie is, kennen het werken vanuit passie, denken daarbij als vanzelf in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, maar verliezen nooit de realiteit uit het oog.'

Goede presentatie

Die realiteit krijg je meteen voorgespiegeld als je voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek aanklopt bij Atsma of één van zijn collega's. 'We kijken eerst of jouw plan kans van slagen heeft. Zo niet, dan zeggen we dat meteen. Zo ja, dan zoeken we de juiste financiering er bij. Ook kijken we of jouw plan goed doortimmerd is. Want je moet meteen goed voor de dag komen, je kunt maar één keer aankloppen bij een financier. Daarom moet je een goed onderliggend ondernemingsplan hebben, met cijfers die kloppen en een goede presentatie. Daar kunnen wij bij helpen, vaak in samenwerking met de accountant. Wij weten wat de verschillende financiers graag willen weten en zorgen er voor dat dat in jouw plan staat. Ook adviseren we je bijvoorbeeld hoe je je plan het beste op een crowdfundingplatform kunt publiceren. En zo zijn er veel zaken waar je op moet letten om je financiering voor elkaar te krijgen.'

Financieringscafé

Benieuwd naar al die nieuwe financieringsmogelijkheden? Kom dan eens naar één van de -gratis toegankelijke- financieringscafé's die Credion in de regio organiseert voor ondernemers. Daar kun je ook kennismaken met Lammert Atsma en zijn collega's. Ook kunnen ondernemersverenigingen Credion Team Assen uitnodigen om voorlichting te geven over de verschillende financieringsvormen. Atsma en zijn collega's hebben er veel verstand van en weten het goed -en onafhankelijk- te brengen. Ze komen graag met je in contact.

Credion Assen | (0592) 82 00 02 | assen@credion.nl

FotoHet team van Credion, met vooraan links Helko van Leusen en rechts Hendrik Jan Kieft; midden Lammert Atsma; bovenaan links David van Dijk en rechts Jan Knol.

Bron: NoordBizz