Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer 2018

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer 2018

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit op 19, 21 of 23 november op de één van de locaties van de Week van de Ondernemer. Hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

19 november 2018 = Eindhoven, Beursgebouw Eindhoven

21 november 2018 = Rotterdam, Ahoy Rotterdam

23 november 2018 = Amsterdam, RAI Amsterdam

Groeien met je bedrijf? Kom naar de Week van de Ondernemer!

Krijg een-op-een advies van experts, doe je voordeel met ervaringsverhalen van succesvolle topondernemers en ontmoet anderen om de groei van jouw bedrijf een verrassende impuls te geven. In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. De enige investering die je doet is één dag vrijmaken in je agenda.

Programma

  • 08.30 - 10.15 uur | Ontvangst

  • 10.15 - 11.30 uur | Openingsshow

  • 12.00 - 15.30 uur | Keynotes

  • 12.00 - 15.30 uur | Workshops - Credion zal voor het onderdeel Financieren verschillende workshops verzorgen.

  • 15.30 - 16.30 uur | Borrel

Credion adviseert

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij op het Financieringsplein klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw financieringsvraagstukken te beantwoorden.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren.

Klik hier om uw kosteloos in te schrijven! Meer informatie vindt u op de website van Week van de Ondernemer.