Crowdfundscout start samenwerking met Credion

Crowdfundscout start samenwerking met Credion

Vandaag is de officiële kick-off van de samenwerking tussen Crowdfundscout en Credion. Crowdfundscout, een onderdeel van Crowdfundmarkt, wil met deze samenwerking ondernemers op zoek naar financiering nog beter van dienst zijn. Door middel van het landelijk dekkend netwerk van adviseurs van Credion kan een financieringsaanvraag nu op maat ingevuld worden.

Jeroen van der Beek, co-founder van Crowdfundscout: "Sinds de livegang van Crowdfundscout eind 2017 hebben we al meer dan 400 ondernemers kunnen helpen in hun zoektocht naar bedrijfsfinanciering. Vanuit onze rol met Crowdfundmarkt richtten wij ons van nature alleen op crowdfunding. We merkten echter dat er bij onze klanten een grote behoefte is aan een breder pallet aan financieringsmogelijkheden. Met Credion hebben we nu een zeer ervaren en betrouwbare partner gevonden."

Carlo van der Weg, oprichter van Credion: "Jaarlijks realiseren onze adviseurs 1 miljard aan bedrijfsfinancieringen. Voor elke ondernemer proberen wij de best passende financiering te vinden. De samenwerking van Crowdfundscout is wederom een mooie stap in onze ontwikkeling tot dé Financial Engineer voor MKB financieringen."

Crowdfundscout en Credion zijn de samenwerking aangegaan voor het doorverwijzen van ondernemers op zoek naar financiering van hun plannen. Na toestemming van de ondernemer worden de gegevens gedeeld en wordt hij/zij gekoppeld aan één van de lokale Credion adviseurs.

Over Crowdfundscout

Crowdfundscout is onderdeel van Crowdfundmarkt. Crowdfundscout is een bigdata robo-advisor die ondernemers op zoek naar financiering helpt bij het vinden van het meeste geschikte crowdfundingplatform. Crowdfundscout werkt op basis van de complete database met crowdfundingprojecten van Crowdfundmarkt.

Over Credion

Credion is specialist in bedrijfsfinancieringen sinds 2001. Op basis van een landelijk dekkend netwerk van adviseurs werkt Credion samen met meer dan 80 geldverstrekkers en heeft zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.