Credion Zuid-Hollandse Eilanden zoekt: Ervaren adviseur bedrijfsfinancieringen

Credion Zuid-Hollandse Eilanden zoekt: Ervaren adviseur bedrijfsfinancieringen

Credion Zuid-Hollandse Eilanden, is op zoek naar een commerciële topper met kennis en ervaring binnen de zakelijke financieringswereld. Wij zoeken een adviseur met zelf startend vermogen, die ‘out of the box’ durft te denken en met een pragmatische, ondernemende benadering de klant centraal stelt en resultaat behalen als doel heeft. Je contactuele eigenschappen en verkoopkwaliteiten zijn de belangrijkste basis voor deze functie. Je primaire taak is het realiseren van de best passende financieringsoplossing voor je klant. Welke geldverstrekker dat voor die betreffende klant betreft, vinden wij niet relevant.

Omdat ons werkgebied zich uitstrekt over de Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree Overflakkee, zoeken wij adviseurs, die het grootste gedeelte van hun netwerk op een of meerdere van de Zuid-Hollandse eilanden hebben. Het hebben van een actief netwerk op Voorne-Putten is hierbij een pré.

Voor de duidelijkheid; we bieden geen vaste baan, 13e maand en auto van de zaak. Wat we je wel bieden, maar nog belangrijker wat we elkaar kunnen bieden zouden we graag persoonlijk met je bespreken in een kennismakingsgesprek. Sta je hiervoor open, laten we dan kennismaken! Je CV en motivatie kun je richten aan Ruud Gevers: 06 10 11 15 11 of per mail rgevers@credion.nl .

KLIK HIER voor een uitgebreide beschrijving van de vacature.