Credion Haarlem aanwezig op Startersdagen Haarlem

Credion Haarlem aanwezig op Startersdagen Haarlem

Op donderdag 13 september organiseert Startersdagen.com in samenwerking met gemeente Haarlem, Rabobank en Interpolis een gratis startersdag in Haarlem. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Credion

Credion Haarlem zal tijdens deze Startersdag aanwezig zijn met een stand. Tevens wordt door Credion een seminar verzorgt over "Starten zonder krediet? Ik dacht het niet!".

Starten zonder krediet? Ik dacht het niet!
Als startende ondernemer denk je voor alles aangaande je startende onderneming goed na, vaak heb je een bedrijfsplan gemaakt en heb je al nagedacht over de financiële aspecten van je bedrijf. Voor onze masterclass gaan wij er vanuit dat je al gestart bent dan wel op korte termijn gaat starten. Je bent al ingeschreven in de KvK, je hebt al een keuze gemaakt voor een bank welke je betalingsverkeer mag gaan afhandelen en ook je fiscale inschrijving bij de Belastingdienst is geregeld en je verzekeringen zijn op orde. Vanaf dat moment gaan we met je aan de slag over: Factoring, Lease, Bancaire lening, Qredits starters krediet,, Direct Lending (FFF), Terughalen van in het verleden betaalde inkomstenbelasting, Crowdfunding.

Datum:  13 oktober 2018
Tijd:       17.00 - 21.45 uur
Locatie: Crown Business Center, A. Hofmanweg 5A, 2031 BH Haarlem

Programma

Voorprogramma
17.30 – 18.45 Inloop met optioneel broodjesbuffet
18:00 – 18:30 Inspiratiesessie en speeddaten

Programma
18.45 – 19.15 Opening
19.15 – 20.30 Startersmarkt afgewisseld met ronde 1 seminars & workshops
20.30 – 21.00 Pauze met Startersmarkt
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops
21.30 – 21.45 Sluiting en boekverloting

Komt u ook?

Wij zien u graag in onze stand of bij ons seminar "Starten zonder krediet? Ik dacht het niet!"

Klik hier voor meer informatie en u gratis aan te melden.

Advies op maat

Bent je niet in de gelegenheid de Startersdag Haarlem te bezoeken, of wil je naast de deelname aan onze masterclass kosteloos advies op maat? Stuur dan je persoonsgegevens, bedrijfsplan en/of laatste jaarrekening en laatste aangifte inkomstenbelasting plus een kopie van je KvK wanneer je die al hebt, en je concrete vraag naar de dichtstbijzijnde zuster-vestiging en we trekken 1 uur adviestijd voor je uit!

Credion Amsterdam MB RV - amsterdammbrv@credion.nl
Credion Haarlem MB RV - haarlem@credion.nl
Credion Texel MB RV - texel@credion.nl
Credion Waterland MB RV - waterland@credion.nl
Credion Zaanstreek-IJmond MB RV - zaanstreek@credion.nl