Nieuwsbrief Credo, jaargang 18, nummer 2

Nieuwsbrief Credo, jaargang 18, nummer 2

Binnen de financiële wereld doen zich nog steeds vele wijzigingen voor. Is dit voor u nog wel overzichtelijk? Omdat steeds meer alternatieve financieringsvormen zich aanbieden, merken wij dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt, door iemand die hen goed begrijpt en zelf ook ondernemer is. Met vestigingen in het hele land en toegang tot meer dan 80 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion dagelijks ondernemers bij diverse financieringsvraagstukken.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.