Komt u ook naar de Credion Masterclass Bankvrijer Ondernemen op 27 september 2018 in Rotterdam?

Komt u ook naar de Credion Masterclass Bankvrijer Ondernemen op 27 september 2018 in Rotterdam?

Op donderdag 27 september verwelkomen wij u graag voor een interactieve namiddag waarbij Credion Rotterdam Rijnmond u middels een Masterclass inzicht geeft in de mogelijkheden van Bankvrijer Ondernemen.

Hoewel de bank nog verreweg marktleider is als het aankomt op het financieren van het MKB kiezen steeds meer ondernemers voor nieuwe aanbieders die zakelijk geld lenen aan het MKB. Deze aanbieders zijn een alternatief om vrijer te kunnen ondernemen.

Hoe kan je nu bankvrijer ondernemen en optimaal gebruik maken van deze nieuwe aanbieders? Hoe zet je debiteuren, voorraad, inventaris of toekomstige inkomsten optimaal in als onderpand? Is het ook mogelijk te ondernemen en geld te lenen zonder zekerheden en/of zonder een privé borgstelling? Hoe vind ik de aanbieder die bij mijn wensen en behoeften past?

Op deze vragen en nog vele anderen krijgt u antwoord in onze Masterclass Bankvrijer Ondernemen met behulp van actuele casuïstiek. Tijdens deze middag zullen verschillende aanbieders van zakelijk geld aanwezig zijn inclusief overige experts rondom zakelijke transacties.

Doelgroep

MKB Ondernemers

Programma

  • 15:00: Ontvangst
  • 15:15: Welkomstwoord & introductie
  • 15:30: Start Masterclass Bankvrijer Ondernemen
  • 16:45: Korte pauze
  • 17:00: Vervolg Masterclass Bankvrijer Ondernemen
  • 17.45: Vragenronde
  • 18.00: Informele netwerkborrel in het Sportcafé met een drankje en een hapje
  • 19:00: Afsluiting evenement

Als genodigde (met promotie code MB012018CRE) ontvangt u een korting van € 40,- per persoon op een Regular Ticket.

Tickets zijn inclusief koffie, thee, frisdranken en afsluitende netwerkborrel. 

Partners

Partners in het evenement zijn: Collin Crowdfund, Spotcap, Florijn (voorheen Invoice Finance), eKo Notaris (Zwijndrecht), WEB Advocaten (Dordrecht) en BAKKER Accountants & Adviseurs (Ridderkerk)

Komt u ook?

Datum:      27 september 2018
Tijd:           15:00 - 19:00 uur
Locatie:     Topsportcentrum Rotterdam, Zandvlietweg 20

Aanmelden kan via onderstaande button

Wij zien u graag in Rotterdam op 27 september 2018!

Credion Rotterdam

Sinds de oprichting in 2005 zijn wij primair gericht op het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen voor het MKB. In oktober 2016 hebben wij ons aangesloten bij de onafhankelijk zakelijk financieringsorganisatie Credion. Vanuit onze locaties aan de Marten Meesweg, Duyvesteynstraat en Westplein te Rotterdam adviseren wij MKB-ondernemers in het optimaliseren en aantrekken van bedrijfsfinancieringen.