Fidor Accountants en Belastingadviseurs opent Credion vestiging

Fidor Accountants en Belastingadviseurs opent Credion vestiging

Onlangs heeft Fidor Accountants en Belastingadviseurs een Credion vestiging geopend. Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie Credion heeft Fidor hiermee haar dienstverlening op het gebied van de zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

Financieren via  banken is de laatste jaren voor ondernemers een forse uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen erg lastig is. ‘Een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus Ewout Verschoor, directeur Fidor Accountants en Belastingadviseurs.

"Bij Fidor merken wij dat er binnen het MKB een sterke behoefte is aan advies en begeleiding bij zakelijke financieringen. Fidor adviseerde haar klanten al op dit gebied, maar door de aansluiting bij Credion heeft Fidor vanaf heden meer dan 80 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Ewout Verschoor aan.

“Wij willen de ondernemer een op maat gerichte advisering bieden, zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door de opening van een eigen Credion vestiging hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen en onze klanten optimaal te helpen”, aldus Gerben Buth, directeur Fidor Accountants en Belastingadviseurs.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

Om het MKB te voorzien van een onafhankelijk, persoonlijk en op maat gemaakt financieringsadvies en begeleiding bij de financieringsaanvraag, zullen Ewout Verschoor, Gerben Buth en Hans Klaasse, zich met de dienstverlening van Credion bezighouden vanuit de vestiging in Ridderkerk. De adviseurs zullen met hun specifieke kennis en kunde de ondernemer voorzien van het meest optimale financieringsadvies, waarbij onafhankelijkheid wordt gewaarborgd.

Credion

Credion is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Credion is een keten van 58 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion’s credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Credion vestiging in Ridderkerk, dan kunt u contact opnemen met Ewout Verschoor, (0180) 22 20 29 of everschoor@credion.nl.

Foto: Ondertekening Credion overeenkomst. Vlnr Gerben Buth, Ewout Verschoor en Jacob Nammensma (Credion Associatie)