Credion Ontwikkelingen

Credion Ontwikkelingen

Voor het realiseren van mooie plannen is geld nodig. Voorheen kon je gewoon naar je bank gaan voor het (her)financieren van je plannen, maar niet zelden willen ze slechts een deel van het totaal benodigde bedrag lenen. Een alternatieve route kan dan uitkomst bieden. Een onafhankelijk financieel expert kan u hierbij helpen.

Een financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en daarop anticiperen. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen. Door onze ervaring en kennis van de verschillende bronnen van geld willen wij u graag helpen uw ambities te realiseren.

Niet alleen is onze organisatie de afgelopen periode groter geworden, ook de toegang tot nog meer verschillende alternatieve bronnen van geld is gegroeid. Hierdoor zijn wij nog beter in staat voor de ondernemer de meest optimale financieringsoplossing te realiseren.

Nieuwe vestigingen

Op dit moment bestaat de Credion organisatie uit 58 vestigingen en meer dan 100 adviseurs. Hierdoor hebben we een landelijke dekking, waardoor er altijd wel een adviseur bij u in de buurt zit. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Doetinchem, Dordrecht, Ridderkerk en kan men naast de bestaande vestiging in Goes ook op verschillende andere locaties in Zeeland terecht voor financieringsadvies (Terneuzen, Tholen, Vlissingen en Zierikzee).

Gezocht: ondernemende senior adviseurs MKB kredieten

Door de toenemende vraag in verschillende regio’s, zijn wij voor veel vestigingen op zoek naar versterking. Mocht je geïnteresseerd zijn om als adviseur, ZZP-er of (sub)franchiser bij Credion actief te zijn, neem dan contact op met Jacob Nammensma (0513) 65 68 77 of vacature@credion.nl.