Credion als gast bij Let's Talk Business van New Business Radio

Credion als gast bij Let's Talk Business van New Business Radio

Op vrijdag 6 juli 2018 van 10.00 - 11.00 uur zal Credion als gast aanwezig zijn bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Hier zal hij in gaan op de laatste ontwikkelingen in het MKB financieringsland en wordt aandacht besteed aan het stapelen van financieringen. Crowdfunding is daar één van, maar hoe pak je dat aan? Carlo van der Weg en René van der Graaf van Credion schuiven vrijdag samen met Fleur Broer van Cruise Travel Nederland aan bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

Live meeluisteren? Klik hier

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangt New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Fabienne de Vries.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.