Credion opent MKB vestiging in Doetinchem

Credion opent MKB vestiging in Doetinchem

Vanaf heden kunnen MKB ondernemers voor financieringsadvies terecht in Doetinchem. Het betreft de 58e vestiging van de in 2001 gestarte landelijke adviesorganisatie CREDION. De vestiging in Doetinchem is een initiatief Hans Horstink, waardoor ook MKB ondernemers in de regio Doetinchem gebruik kunnen maken van de inkoopvoordelen die CREDION biedt bij ruim 80 geldverstrekkers.

Hans Horstink geeft aan: “Na vele jaren actief te zijn geweest bij de bank, heb ik de stap genomen naar het openen van CREDION vestiging in Doetinchem. Ik zag dat veel ondernemers in deze regio op zoek zijn naar een onafhankelijk adviseur die hen helpt bij het zo optimaal mogelijk regelen van de bedrijfsfinanciering. CREDION biedt die mogelijkheid. Vanuit  Doetinchem zal ik mij bezig houden met het adviseren en realiseren van financieringsoplossingen voor het MKB.”

Financieringsvormen

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Waar het MKB voor de crisis zaken deed met een klein arsenaal aan banken kan de ondernemer bij CREDION kiezen uit ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Kies daar als ondernemer maar eens snel de best passende uit voor je bedrijf, tegen de beste voorwaarden.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen om ondernemersdoelen waar te maken”, stelt Hans Horstink. “Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is CREDION in staat meer kanalen open te breken voor financieringen, waardoor de nieuwbouw of overname of welke investering dan ook wel kan plaatsvinden.”

Credion

CREDION is een keten van 58, over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 80 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van CREDION haar voordeel mee.

Het CREDION credo luidt: “CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe CREDION vestiging in de regio Doetinchem, dan kunt u contact opnemen met Hans Horstink 06 – 13 28 19 73 of doetinchem@credion.nl .