Credion Friesland aanwezig op Startersdag Leeuwarden

Credion Friesland aanwezig op Startersdag Leeuwarden

Startersdag Leeuwarden een totaalbeleving voor pré-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven. 80% van recent gestarte ondernemingen blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie.

Credion

Credion Friesland zal tijdens deze Startersdag aanwezig zijn met een stand. Tevens wordt door Credion adviseur Martin Nicolai een seminar verzorgt over "Financiering voor start-ups".

Financiering van start-ups
Je wilt graag meer klanten. En meer Veel starters vragen zich af of hun dromen nog wel gefinancierd kunnen worden. Banken lijken steeds minder geinteresseerd in kleinere kredieten, andere bonnen lijken onbereikbaar en dus worden starters teruggeworpen op familie en vrienden. Maar is dat wel zo? Credion laat zien dat zich in de huidige financieringsmarkt steeds meer mogelijkheden aanbieden. Maar hoe krijg je toegang tot deze financieringsbronnen? Dit seminar wijst u de weg.

Datum:  13 juni 2018
Tijd:       17.00 - 21.45 uur
Locatie: Kanselarij Leeuwarden, Turfmarkt 11

Programma

Voorprogramma
17.00 uur: Inloop met optioneel broodjesbuffet
18.00 uur ; Startersmarkt geopend

Programma
18.45 uur: Officiële opening met wethouder Friso Douwstra namens Gemeente Leeuwarden, Jeroen Feenstra van Rabobank en Angelique van den Hout van Interpolis. Boekverloting Marielle van der Vlies - Succes met je bedrijf
19.15 uur: Startersmarkt afgewisseld met ronde 1 seminars & workshops
20.30 uur: Pauze met Startersmarkt
21.00 uur: Ronde 2 seminars & workshops
21.30 uur: Uitreiking Seatzac en vouchers LF2018 events
21.45 uur: Sluiting

Komt u ook?

Wij zien u graag in onze stand of bij ons seminar "Financieren van start-ups"

Klik hier voor meer informatie en u gratis aan te melden.