Credion & de bescherming van uw persoonsgegevens

Credion & de bescherming van uw persoonsgegevens

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. Dit nieuws zal u zeker niet zijn ontgaan. Om deze reden hebben wij onze privacyverklaring en cookieverklaring bijgewerkt. Daarnaast kunt u te allen tijden uw cookie instellingen voor onze website aanpassen.

Uw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om u duidelijkheid te geven over waar wij uw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw gegevens zoals u momenteel van ons gewend bent; bijvoorbeeld om u op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, of om u uit te nodigen voor onze evenementen.

Wilt u liever geen nieuwsbrieven en uitnodigingen meer ontvangen? Dan kunt u zich te alle tijde uitschrijven onderaan de nieuwsbrief/uitnodiging die u heeft ontvangen. U gegevens zullen dan direct worden verwijderd uit onze mailinglijst.

We vertrouwen erop dat de bovenstaande informatie duidelijk is.

Volg Credion op FacebookVolg Credion op TwitterVolg Credion op LinkedInVolg Credion op YouTube