Credion & de bescherming van uw persoonsgegevens

Credion & de bescherming van uw persoonsgegevens

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. Dit nieuws zal u zeker niet zijn ontgaan. Om deze reden hebben wij onze privacyverklaring en cookieverklaring bijgewerkt. Daarnaast kunt u te allen tijden uw cookie instellingen voor onze website aanpassen.

Uw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om u duidelijkheid te geven over waar wij uw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw gegevens zoals u momenteel van ons gewend bent; bijvoorbeeld om u op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, of om u uit te nodigen voor onze evenementen.

Wilt u liever geen nieuwsbrieven en uitnodigingen meer ontvangen? Dan kunt u zich te alle tijde uitschrijven onderaan de nieuwsbrief/uitnodiging die u heeft ontvangen. U gegevens zullen dan direct worden verwijderd uit onze mailinglijst.

We vertrouwen erop dat de bovenstaande informatie duidelijk is.