Valor corporate finance BV opent Credion vestiging in Leeuwarden

Valor corporate finance BV opent Credion vestiging in Leeuwarden

Valor corporate finance BV opent een eigen CREDION vestiging in Leeuwarden. Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie CREDION heeft Valor haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen. Valor adviseert ondernemers al bij de aanvraag van hun bedrijfsfinanciering voor investeringsprojecten, bedrijfsovername en herfinanciering, maar door aansluiting bij CREDION heeft Valor nu meer dan 80 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Martin Nicolai, directeur van Valor corporate finance aan.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

CREDION is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. CREDION is een keten van 58 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door CREDION haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is CREDION in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van CREDION haar voordeel mee.

CREDION's credo luidt: "CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

CREDION Leeuwarden

Vanuit Leeuwarden houden Martin Nicolai en René van de Graaf (managing partner Valor) zich bezig met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Zij beschikken over ruime ervaring in de advisering over ondernemingsfinancieringen en werken samen met de ondernemers aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

“De aansluiting bij CREDION is voor ons interessant omdat we nu toegang hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zodat wij samen wél in staat zijn passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.”, aldus René van de Graaf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opening van deze nieuwe CREDION vestiging in Leeuwarden, dan kunt u contact opnemen met Martin Nicolai (058) 202 71 15 of 06 29 03 80 99.

Daarnaast staan wij op 20 en 21 maart 2018 op het White House.plein op de Business Contact Dagen Leeuwarden. Wij ontvangen u graag in onze stands!
In april verhuist CREDION van Villa De Kroon aan de Sophialaan naar het Zuiderplein 21 te Leeuwarden. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Op de foto vlnr: Martin Nicolai, René van de Graaf en Jacob Nammensma (Credion Associatie BV)