Nieuwsbrief Credo, jaargang 18, nummer 1

Nieuwsbrief Credo, jaargang 18, nummer 1

Binnen de financiële wereld doen zich nog steeds vele wijzigingen voor. Maar is en blijft dit voor u nog wel overzichtelijk? De kennis en kunde over de verschillende beschikbare financiële producten wordt er niet makkelijker op. Voor het realiseren van mooie plannen is geld nodig. Voorheen kon je gewoon naar je bank gaan
voor het (her)financieren van je plannen, maar vaak willen ze slechts een deel van het totaal benodigde bedrag lenen. Een alternatieve financiering kan dan uitkomst bieden. Een onafhankelijk financieel expert kan hierbij helpen. Deze kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en daarop anticiperen. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen.

Credion is al meer dan 15 jaar de wegwijzer voor bancaire en alternatieve financieringen. De Credion adviseurs hebben op dit moment toegang tot meer dan 80 bronnen van geld, bancair en alternatief. Zij kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het gehele financieringstraject.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.