Credion op de New Business Radio: Financieren van ondernemersdromen

Credion op de New Business Radio: Financieren van ondernemersdromen

Op vrijdag 16 maart 2018 van 10.00 - 11.00 uur was Carlo van der Weg, directeur Credion, als gast aanwezig bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Het onderwerp dat door Fabienne de Vries deze morgen centraal werd gesteld was: "Financieren van ondernemersdromen!". Alles in het leven kost geld, zo ook als je als ondernemer grootse plannen hebt. Gelukkig zijn er partijen die je daarbij kunnen ondersteunen! En Credion is één van die partijen.

Uitzending gemist?

Beluister hieronder de uitzending:

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangt New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Fabienne de Vries.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.