Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Als Credion zijn wij steeds op zoek naar de beste financieringsconstructie voor onze klanten. Dit kan nog steeds via de reguliere banken, maar door de strenge voorwaarden wordt het een uitdaging om hier het financieringsplaatje compleet te maken.

Alternatieve bronnen van geld zijn een goede aanvulling en/of alternatief om dit plaatje wel compleet te krijgen. Credion heeft op dit moment toegang tot meer dan 80 bronnen van geld. Door dit grote aantal aanbieders hebben wij de mogelijkheid de meest optimale financieringsoplossing voor het MKB te realiseren.

Credion MKB Financiering Netwerk Event

Om de kennis, kunde en personen achter deze verschillende financieringspartijen (beter) te leren kennen en verder te verstevigen, hebben wij onlangs de derde editie van het Credion MKB Financiering Netwerk Event voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers georganiseerd. Op deze manier konden de partijen in één dag zichzelf presenteren en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op financieringsgebied. We kunnen hierbij terugkijken op een zeer succesvolle dag.

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion uitgebreid tot een totaal van 58. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Middelharnis, Brielle, Den Bosch, Leeuwarden en is er een vestiging toegevoegd aan Amsterdam.

Naast de groei van vestigingen zijn wij door de toenemende vraag in de markt op zoek naar versterking. Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Credion actief te zijn, neem dan contact met ons op via (0513) 65 68 77 of per e-mail op vacature@credion.nl.