Credion Midden Limburg breidt uit met nieuwe adviseurs

Credion Midden Limburg breidt uit met nieuwe adviseurs

Recent is Credion Midden-Limburg (Roermond) uitgebreid met 2 nieuwe adviseurs. Marcel Andrien en Hans Noteborn versterken het team van Credion Midden-Limburg om zo nog meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies.

Hans heeft ruim 17 jaar bancaire ervaring, steeds binnen het MKB waarbij hij een sparringpartner is op het gebied van geldstromen en bedrijfsfinancieringen voor ondernemers en hun bedrijven.

Marcel heeft specifieke onroerend goed ervaring opgedaan binnen het financieringsbedrijf van ING Real Estate Finance, alsmede als asset manager bij beleggingsfondsen in commercieel en residentieel vastgoed. 

Met deze nieuwe adviseurs halen we niet alleen bancaire ervaring op MKB niveau maar ook specifieke ervaring op het gebied van onroerend goed en onroerend goed financieringen binnen.

Credion

Credion is een keten van ruim 58, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 80 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

“Door toegang te hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zijn wij wél in staat een passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.”, Zo zien wij in toenemende mate maatwerkfinancieringen bestaande uit onroerend goed financieringen in combinatie met specifieke werkkapitaalfinanciering als debiteurenfinanciering danwel objectfinanciering zoals bijvoorbeeld lease. aldus Frank Groot, vennoot van Credion Midden-Limburg.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoon (06) 46713955 of mail middenlimburg@credion.nl