Credion Rotterdam-Rijnmond KvO groeit door

Credion Rotterdam-Rijnmond KvO groeit door

Oktober 2017 was het alweer een jaar geleden dat we van start gingen als Credion Rotterdam-Rijnmond KvO. Op donderdag 7 december jl. stonden we hier kort bij stil tijdens de Credion Bedank Borrel. Samen met onze klanten en netwerk dronken we informeel een glaasje als dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Ondanks het slechte weer met bijbehorende files konden we toch veel genodigden verwelkomen op onze locatie aan de Marten Meesweg in Rotterdam.

Uitbreiding

Een aantal maanden na de start werd het team van partners Hans de Jong en Annemiek Reuters uitgebreid met 4 nieuwe adviseurs, te weten: Dick Nonnekes, Petra Lichtenberg, Antoine Wevers en Wesley Pors.

Ook in 2018 is er weer sprake van uitbreiding, recent heeft Petra Verhulst zich aangesloten bij het team. Hiermee komt het totaal aantal aangesloten adviseurs op 7.

Partner en adviseur Hans de Jong zal zich in 2018 meer gaan richten op de private investeerders. Onder zijn hoede zal deze doelgroep verder uitgebreid worden en geïnformeerd worden over interessante proposities.

Nevenvestiging

Om de uitgestrekte thuismarkt goed te kunnen bedienen is daarnaast besloten om een nevenvestiging te openen aan de Duyvesteynstraat te Rotterdam in het kantoor van Prins Makelaardij.