Credion als partner op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Credion als partner op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Op 22 maart 2018 wordt in het Novotel Amsterdam City in Amsterdam de Dag van de Vastgoedfinanciering georganiseerd. vastgoedfinanciers samen te brengen met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Inmiddels dé dag waar diverse bankloketten aanspreekbaar zijn!

Dit jaar is het concept van de Dag van de Vastgoedfinanciering totaal anders dan de jaren ervoor. De drie grootbanken geven geen presentaties, maar worden door dagvoorzitter Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield geïnterviewd over de laatste ontwikkelingen in de sector. Hierdoor ontstaat er meer diepgang en interactie met de financiers en wordt er een meerwaarde gecreeërd voor de bezoekers. Voorafgaand aan elk interview geven intermediairs die dagelijks met financieringsaanvragen te maken hebben hun visie op de markt en stellen zij een vraag aan de bankiers. Jeroen Lokerse neemt alle visies en vragen mee in het interview.

Presentatie

Als partner van de "Dag van de Vastgoedfinanciering" verzorgt Credion (Carlo van der Weg) samen met Gaston van den Biggelaar (EY Montesquieu) en Roel van de Bilt (Rabo Real Estate Finance) tijdens het progamma het onderwerp "Vragen uit de praktijk" (16:20 - 16:30 uur)

Financieringsplein

Ontmoet deze dag 20 banken en intermediairs die aanspreekpunt zijn voor uw toekomstige financiering! Credion zal hier ook aanwezig zijn met een presentatietafel. Wij staan u daar graag te woord voor uw financieringsvraagstukken.

-------------------------------------------

Bijeenkomst: Dag van de Vastgoedfinanciering 2018
Datum: 22 maart 2018, 12:00 - 18:00 uur
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, Amsterdam

Meer weten? 

Klik hier voor het programma en meldt u nog aan!