Ambitieus en op zoek naar de beste bedrijfsfinanciering? Ontdek de Credion-adviseur.

Ambitieus en op zoek naar de beste bedrijfsfinanciering? Ontdek de Credion-adviseur.

Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. Met ruim 70 financieringsoplossingen de onafhankelijke adviseur voor uw bedrijfsfinancieringen.

Banken financieren niet meer zoals u gewend bent; voor die conclusie heeft u geen advies van Credion nodig. Nu de economie aantrekt zijn ondernemers ambitieuzer dan hun huisbank kan financieren. Ze zijn daarom actief op zoek naar deskundig oplossingsgericht advies. De ervaring is dat je nog steeds een goede financiering kunt krijgen als je het goed aanpakt. Alleen een volledige financiering bij een bank zit er tegenwoordig niet meer in. Dit noodzaakt ondernemers zich ook te wenden tot alternatieve financiers.

Er zijn alternatieven

Steeds meer financiële instellingen tonen interesse in de MKB-financieringsmarkt en ontwikkelen alternatieve financieringsproducten. Dat is goed nieuws voor het bedrijfsleven. De uitdaging is nu om de ondernemer tegen de juiste voorwaarden bij de juiste financier te krijgen. Een activiteit die uitstekend past bij de Credion-adviseur.

Bovenstaande radiospots zijn inmiddels op verschillende radiozenders te horen: NPO Radio1 en Radio538.

Meer weten?

Graag willen wij u informeren over de verschillende alternatieve financieringsproducten. Mocht u geïnteresseerd zijn in waar voor u de kansen liggen, dan is het zeker zinvol dat we eens kennismaken. In onze optiek kan dit alleen maar tot voordelen leiden. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking met uw regionale Credion vestiging.