Wegwijs in het veranderende financieringslandschap!

Wegwijs in het veranderende financieringslandschap!

Het financieringslandschap voor MKB Nederland is veranderd en verandert nog steeds. Er komen steeds meer aanbieders die een oplossing aanbieden voor de financieringsbehoefte van het MKB. Maar hoe weet je als ondernemer waar je voor welke vraag terecht kan? Neem dan contact op met uw Credion Adviseur, hij kent de weg en heeft financieringsoplossingen met meer dan 60 bronnen van geld.

Voorstellen

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen. Mijn naam is Michel Bierhuizen. Na 9 jaar als zakelijk intermediair actief te zijn geweest, ben ik toe aan de volgende stap. Vol enthousiasme heb ik per september 2017 het Credion Rayon Gouda – Woerden – Oudewater overgenomen. Met Credion kan ik ondernemers nog beter begeleiden in hun zoektocht naar geld. Credion vult de ruimte die ontstaat, nu de beschikbaarheid van geld beperkt is en de vraag naar (alternatieve) bedrijfsfinancieringen toeneemt. Door deze “wildgroei” aan financieringsmogelijkheden zien ondernemers vaak door de bomen het bos niet meer. Ik ondersteun ondernemers hierbij, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaak “het ondernemen”.

Als uw Credion adviseur stel ik samen met u het financieringsplan op. Doordat de informatiebehoefte voor financiers sinds de crisis is toegenomen, wordt voor het financieringsplan steeds vaker hulp gezocht bij een specialist. Het hele financieringsproces is een vak geworden, waarbij de hulp van een specialist verhelderend kan zijn.

Kortom:

Als uw Credion adviseur ben ik uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Ik weet als geen ander aan welke eisen een financieringsplan dient te voldoen. U maakt namelijk maar 1 keer een eerste indruk!

Met mijn ervaring, bancaire achtergrond en actuele kennis als financieringsspecialist weet ik hoe een bank naar een financiering kijkt en welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn. Steeds vaker wil een traditionele bank of andere financier maar een deel van de gevraagde financiering verstrekken. Hierdoor kunnen goede bedrijfsplannen niet gerealiseerd worden, terwijl er met wat aanpassingen en combinaties van diverse aanbieders deze plannen wel degelijk te realiseren zijn.

Klik hier voor mijn flyer "Wegwijs in het veranderende financieringslandschap!"