MKB Financiering Netwerk Event 2018

MKB Financiering Netwerk Event 2018

Ook het afgelopen jaar heeft onze organisatie wederom een enorme groei doorgemaakt. Zowel de samenwerking met accountants, nieuwe Credion vestigingen en financiers voor het MKB in Nederland. Steeds meer merken wij de behoefte om elkaar nader te leren kennen, dit om de samenwerking ook met onze lokale adviseurs verder te verstevigen. Uit ervaring is gebleken dat er binnen onze bestaande overlegstructuur te weinig ruimte is om alle belanghebbenden hierin de rol te geven die men verdient.

Om deze redenen organiseren wij op woensdag 7 februari 2018 de derde editie van het MKB Financiering Netwerk Event voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers. Het event zal wederom plaatsvinden in Van der Valk Hotel Houten.

Impressie vorig jaar

Programma

Na een kort plenair programma van 14:00 uur tot 15:30 bieden wij jullie de mogelijkheid om van 15:30 uur tot ongeveer 17:30 uur jezelf nader te presenteren en te netwerken met Credion adviseurs, accountants en collega financiers.

Participanten

Het Credion MKB Financiering Netwerk Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Participanten MKB Financiering Netwerk Event 2018