Credion opent deuren nét wat makkelijker

Credion opent deuren nét wat makkelijker

Een financieringsaanvraag voor een MKB (familie)bedrijf heeft een goed verhaal nodig, weet Credion-financieringsspecialist Michel Bierhuizen. En vooral een kloppend verhaal. Daarom brengt de intermediair uw situatie in kaart en presenteert hij uw plannen direct op de juiste manier bij de juiste partijen.

Als het gezicht van MKB Company begeleidde Michel Bierhuizen decennialang ondernemers in het realiseren van hun financieringsplannen. Met een achtergrond in het bankwezen spreekt hij de taal van de bank vloeiend en weet hij altijd de beste financieringsvorm te realiseren. Afgelopen september vloeide MKB Company officieel over in Credion en voegt Bierhuizen zijn kennis en netwerk samen met dat van de landelijk bekende bedrijfsfinancieringsspecialist. “Credion kan putten uit maar liefst zestig verschillende financiers,”

Kennis van het spel

“Geld losmaken is moeilijk”, weer de financieringsspecialist. “Voornamelijk omdat bedrijven doorgaans de specifieke kennis en ervaring missen.” Bierhuizen maakt daarom voor zijn klanten een ondernemingsplan, legt hij uit. “Een ondernemingsplan met kennis van het spel en specifiek geschreven voor financiers.” De  intermediair doorgrondt snel of een financieringsplan potentie heeft, vertelt hij. Plus welk plan het beste bij een ondernemer past. En dit hoeft helemaal niet eens altijd via de bank te lopen. “Een leasemaatschappij, privé-investeerder, vastgoedfinancier, factoring, crowdfunding, of misschien zelfs wel een combinatie van deze financiers, biedt soms veel betere mogelijkheden.” Juist door zijn creatieve kijk op het vak vindt Bierhuizen voor de klant altijd de best passende en meest gunstige oplossing, benadrukt hij. “Neem bijvoorbeeld de veel voorkomende kwestie ‘opvolging’. Vaak wordt er gedacht en ook gekozen voor financiering door de vertrekkende ouder(s). Er zijn echter ook mogelijkheden die deels, of zelfs volledig, via de bank lopen. Mogelijkheden die voor beide partijen het meest gunstig zijn.”

Bierhuizen heeft bewust gekozen voor een Credion-vestiging in Gouda-Waddinxveen, Oudewater en Woerden, vertelt hij. “Fysieke aanwezigheid is in mijn vak belangrijk. Ik kom een periode bijna letterlijk naast de ondernemer te zitten. Dan is het belangrijk dat je in de buurt zit.” Gouda-Waddinxveen, waar het hoofdkantoor van ‘zijn’ Credion gevestigd is, is voor de ondernemer bekend terrein, vertelt hij. En tevens een dynamisch gebied om in te werken. “In deze omgeving gebeurt heel veel. Zaken waarin ik met mijn achtergrond en kennis van de regio veel kan betekenen, en des te meer met het grote netwerk van Credion achter me.” Credion opent deuren net een tikje makkelijker, legt hij uit. Bovendien kijkt de bedrijfsfinancieringexpert verder dan de huisbank en neemt de organisatie een ondernemer veel werk uit handen. “Het credo van Credion is niet voor niets Credion realiseert bedrijfsfinancieringen”, besluit Bierhuizen. “We weten waar we moeten zijn, hoe we een plan moeten presenteren, en tegen een gegarandeerd gunstig tarief.”

Benieuwd naar wat Credion voor u kan betekenen?

Kom eens vrijblijvend kennismaken.

Credion Gouda
T 085-2732210
E mbierhuizen@credion.nl 
I  www.credion.nl/gouda

Het totale werkgebied van Credion Gouda omvat: Berkenwoude, Bergambacht, Ammerstol, Gouda, Benschop, Lopikerkapel, Jaarsveld, Polsbroek, Linschoten, Moordrecht, Oudewater, Snelrewaard, Papekop, Hekendorp, Reeuwijk, Driebruggen, Waarder, Schoonhoven, Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen, Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen.

Bron: Into Business GoudaTekst: Judith Kloppenburg | Fotografie: DeBeeldredacteur.nl/Oscar van der Wijk