Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 3

Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 3

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de beste financieringsoplossing voor uw bedrijf. Maar waar is deze te vinden en hoe is dat te regelen? Financieringsvragen waar wij als Credion organisatie regelmatig mee te maken hebben. Om het een en ander te realiseren is ten eerste een goede voorbereiding
wenselijk. Naast het maken van een goede kredietrapportage, is ook kennis van de verschillende financieringsproducten wenselijk. Niet elke financieringsvorm is namelijk geschikt voor elk bedrijf. De ene financiering is de ander niet. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen.

Credion is al meer dan 15 jaar de wegwijzer voor bancaire en alternatieve financieringen. De Credion adviseurs hebben op dit moment toegang tot meer dan 80 bronnen van geld, bancair en alternatief. Zij kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het gehele financieringstraject.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.