Credion Ontwikkelingen

Credion Ontwikkelingen

De ontwikkelingen binnen Credion staan niet stil. Inmiddels is Credion uitgegroeid naar een keten van ruim 62 over het land verspreide vestigingen, die over ruim 60 verschillende bronnen van geld beschikken.

Veel van onze klanten zijn ambitieuzer dan hun bank wil financieren. Echter, door de verschillende vormen van alternatief financieren en het niet beschikken over voldoende kennis over de verschillende producten, wordt het voor de ondernemer niet makkelijk om een juiste keus te maken. Credion kan hier uitkomst bieden. Met landelijk 104 onafhankelijke adviseurs, is er altijd een adviseur bij u in de buurt om u hierin te adviseren. De ene financiering is de andere niet. Door toegang tot zoveel verschillende bronnen van geld gaan wij
op zoek naar de meest optimale deal welke past bij uw ambities en mogelijkheden.

Nieuwe website

Onlangs hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. De site is totaal vernieuwd door middel van de nieuwste techniek. Daarnaast kunt u als ondernemer nog sneller in contact komen met de voor u dichtstbijzijnde adviseur voor al uw financieringsvraagstukken. Benieuwd? Kijk eens op www.credion.nl.

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 november 2017 uitgebreid tot een totaal van 62. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Gouda, Oudewater, Zaanstreek en Friesland-Zuid.