Credion als partner op de Dag van het Vastgoedbeleggen

Credion als partner op de Dag van het Vastgoedbeleggen

Hoe krijg je het hoogste rendement op je vastgoedbeleggingen? Twee belangrijke aspecten worden deze middag besproken: de kunst van het aankopen, en de kunst van het verkopen (of juist niet verkopen). Waar koop je aan, wanneer, wat is kansrijk? Hoe bepaal je het beste moment van verkopen? Tegen welke prijs? Stijgt de waarde als je wacht? Welke rol speelt het beleggingsdoel en -horizon hierbij? Welke rol speelt de psychologie (verleiding, overtuiging, marketing) van koper en verkoper? Hoe om te gaan met het geringe aanbod in de overspannen woningmarkt in met name de Randstad? Met de in sommige grote steden aantrekkende kantorenmarkt? Met de grote winkelleegstand in veel kleine en middelgrote steden? Wat zijn de succesfactoren en valkuilen?

Ontmoet op deze Dag van het Vastgoedbeleggen vooraanstaande sprekers, experts en tal van kopers en verkopers van vastgoedobjecten.

De organisatie van deze dag is in handen van het Vastgoedjournaal in samenwerking met Vastgoed Belang.

Kennismaken?

Credion is op deze dag aanwezig op het Vastgoedbeleggingsplein. Zullen we kennismaken?

Datum:

16 januari 2018

Locatie:

Novotel Amsterdam City

Programma:

klik hier voor het programma van de dag.

 

Meer weten?

Meldt u nu aan!