Bezoek Credion op de Horecava: 8 tm 11 januari 2018

Bezoek Credion op de Horecava: 8 tm 11 januari 2018

Van 8 tot en met 11 januari 2018 ontvangen wij u graag op de Horecava. We zijn dan de gehele dag beschikbaar voor vragen, kennismakingen en gesprekken. Ons standnummer is 01.525 in hal 1. Graag tot dan!

Horecava 2018: dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende vier dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen.

Financieringsvraagstukken

De horeca draait weer op volle snelheid. Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten ondernemers een stapje bij zetten. Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Echter voor het realiseren van deze ambities is vaak geld en/of een investering nodig. Bezoek onze stand (Hal 1 - 01.525) en wij beantwoorden daar graag al uw financieringsvragen.

Horecava 2018

Wanneer: 8 t/m 11 januari 2018
Openingstijden: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Amsterdam RAI

Stand Credion: Hal 1 - 01.525

Klik hier voor de plattegrond

Wij zien u graag in Amsterdam!

Klik hier voor ons artikel "Financiering voor horecaondernemers" in Entreemagazine