Credion Texel: Verhuizing naar de Nesweg

Credion Texel: Verhuizing naar de Nesweg

Binnenkort (uiterlijk 1 april 2018) verplaatsen Maarten-Jeroen den Boer en Astrid van der Vis hun activiteiten naar de compleet verbouwde stolp Isidorus Hoeve aan de Nesweg 25-27 in Oosterend. Na ruim 18 jaar op de Abbewaal laten ze de accountancy achter zich.

Nieuwe focus

De overname van het accountantskantoor van Jan Beijert was in 1999 het begin van een zakelijk succesvolle periode en een mooie tijd met fijne collega’s. Maarten-Jeroen en Astrid laten de accountancy nu letterlijk achter zich en gaan zich volledig richten op bedrijfsfinanciering, bedrijfsovernames en -opvolging.

Van ondernemers voor ondernemers

Als geen ander kunnen ondernemers in hart en nieren Maarten-Jeroen en Astrid ondernemers begeleiden bij het verkrijgen, behouden en optimaliseren van hun bedrijfsfinanciering. Daarnaast kunnen ondernemers ook bij hen terecht voor begeleiding bij bedrijfsovername of bedrijfsopvolging en de juridische en fiscale zaken die daarmee gepaard gaan. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen kom eens vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Nieuwe tijdelijke werkplek

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de totaal vernieuwde stolp Isidorus Hoeve. Het bouwteam zet alles op alles voor een soepele overgang. Vanaf 27 november is het kantoor tijdelijk gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Centraal de Waal aan de Laagwaalderweg 49 in De Waal. Wij willen alle collega-ondernemers op de Abbewaal hartelijk bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren en zien uit naar onze volgende bestemming op onze ondernemersreis!

Maarten-Jeroen den Boer (06 50 52 87 18) & Astrid Van der Vis (06 50 52 87 19)