Credion Ship Finance breidt uit en zet groei koers in.

Credion Ship Finance breidt uit en zet groei koers in.

Credion Ship Finance verwelkomt René van de Graaf als nieuwe directeur en aandeelhouder van de specialistische desk gericht op Scheepvaart financieringen. René van de Graaf is een goede bekende in de scheepvaart wereld en heeft als doel om rederijen en scheepvaartondernemers van de beste financieringsoplossingen te voorzien.

Vernieuwende oplossingen

Het financieren van de professionele beroepsvaart vereist zeer specialistische kennis. Het gaat altijd om hoge investeringen in een afgebakend marktsegment, waarbij de eigen vermogensposities stevig moeten zijn om bij de traditionele partijen tot een financiering te komen. Door de crisisjaren is dit niet altijd beschikbaar en ook vandaag de dag nog niet. Dit vraagt om vernieuwende oplossingen die aansluiten op wat traditionele geldverstrekkers op dit moment aanbieden. Het bieden van vernieuwende oplossingen is de markt waarop Credion Ship Finance zich begeeft.

Oud-bankier René van de Graaf gaat zich bezighouden met het arrangeren van scheepvaart financieringsoplossingen. René is een ervaren financieringsspecialist in de scheepvaartmarkt. Hij heeft als ambitie om de Scheepvaarttak verder vorm te geven qua fundingmogelijkheden, maar ook het uitbreiden van het aantal specialistische adviseurs.

“Binnen de scheepvaartbranche is een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen”, stelt René van de Graaf. Deze zijn er al wel, maar worden niet gevonden. Credion heeft inmiddels al meer dan 60 verschillende MKB financiers. Het brengen van financieringsopties naar de scheepvaart markt is dus een belangrijke toegevoegde waarde die wij bieden. Immers door ons advies kan een investering wel plaatsvinden, dan wel beter worden gefinancierd”.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 60 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook financiers die zich op een niche markt richten. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume (2016: >€1,2 mrd) zijn wij in staat meer hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons specialistisch scheepvaarttak Credion Ship Finance , dan kunt u contact opnemen met René van de Graaf (0513) 65 68 76 of 06 21 86 03 62.

Foto: Ondertekening Credion Ship Finance. René van de Graaf (L) en Jacob Nammensma (R)