Gezocht: investeerders voor succesvolle horeca- en detailhandelsonderneming in Helmond

Gezocht: investeerders voor succesvolle horeca- en detailhandelsonderneming in Helmond

Il Borgo - Italiaanse specialiteiten  is een succesvolle horeca- en detailhandelsonderneming in het centrum van Helmond. De onderneming onderscheidt zich door haar unieke aanbod van Italiaanse en lokale kwaliteitsproducten.

Uitbreiding

De ondernemers, Hugo Molleman en Yolanda Klomp, hebben de ambitie om het concept verder uit te breiden met een Italiaans restaurant en een grand café. Hiervoor willen zij twee aansluitende panden aankopen en verbouwen. Om de totale investering mogelijk te maken is het grootste deel van de financiering geregeld bij de Rabobank. Het resterende bedrag van € 350.000 wordt middels een lening gefinancierd middels het crowdfunding platform “Voordegroei”. ll Borgo biedt investeerders hiervoor een rente van 8% per jaar.

Heeft u interesse om te investeren, dan kunt u alle benodigde informatie vinden op het crowdfunding platform van Voor de groei. Voorwaarden en bepalingen alsmede alle informatiebestanden worden daar gepresenteerd.

Heeft u nog vragen en/of wilt u een persoonlijke toelichting of rondleiding, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. 

Met vriendelijke groet,

Henri van Montfort

Credion Helmond De Peel
Kanaaldijk N.W. 21b
5707 LA Helmond
T. 085 – 902 02 18
M. 06 – 53 83 45 18
E. hvanmontfort@credion.nl