Financieren in Waterland Anno 2018!

Financieren in Waterland Anno 2018!

Gelukkig trekt de economie aan en denken veel ondernemers in Waterland na over de groei van hun bedrijf, bedrijfsverplaatsing of zelfs het kopen van eigen bedrijfs onroerend goed. Als Credion Waterland zijn we er trots op dat we de afgelopen tijd voor een flink aantal ondernemers financiering hebben kunnen inregelen van diverse uiteenlopende financieringsbehoefte.

Vanuit de stelling: “voor elk goed plan is financiering mogelijk” gaan we met onze klant in gesprek, nemen we de plannen door en passen we de investering en gewenste financiering in in duidelijke en heldere prognoses, waaruit zowel de financieringsbehoefte als de terugbetalingscapaciteit helder naar voren komen. Op basis van die twee gegevens gaan we vervolgens aan de slag.

Succesverhalen

Een greep uit de dossiers welke we de afgelopen maanden hebben mogen begeleiden:

VOF Man Vastgoed
Voor de startende onderneming VOF Man Vastgoed hebben we de aankoop kunnen financieren van een bedrijfspand te Purmerend, middels een objectfinancier en een particuliere belegger. Voordeel is dat er enkel naar het pand wordt gekeken en wat er met dat pand binnen de onderneming kan worden
gerealiseerd in de toekomst.

Taxi Ruiter
De snel groeiende onderneming Taxi Ruiter hebben we mogen begeleiden bij de financiering van hun bedrijfsverplaatsing binnen Purmerend. Op basis van een stabiel ondernemersfundament hebben we dit bancair weten in te vullen, waarbij we een drietal concrete aanbiedingen hebben kunnen vergelijken en de meest passende hebben kunnen adviseren en afsluiten.

S.E.P. Waterrecreatie VOF
De ondernemers van S.E.P. Waterrecreatie VOF hebben een mooie uitbreiding gerealiseerd van hun bedrijf middels de overname van een tweede schip. De accountant van de onderneming heeft de overname begeleid en de begrotingen gemaakt, wij hebben op basis daarvan een mooie gestapelde
financiering weten in te regelen met gebruikmaking van zowel de bestaande VOF als een nieuwe overname holding, geheel bancair tegen scherpe tarieven. We wensen ze een goede vaart!

Ottenhof Elektrotechniek B.V.
Voor Ottenhof Elektrotechniek B.V. te Volendam hebben we de stap van een huurpand naar een eigen bedrijfspand mogen begeleiden. Een hele stap, maar dit geeft zowel de onderneming als de exploitatie ruimte naar de toekomst.

Meer weten?

We zouden het erg leuk vinden als we de komende maanden ons samen met u mogen vastbijten in uw bedrijf en uw financieringsaanvraag.

De koffie staat voor u klaar!

Klik hier voor het artikel en advertentie in Regio Zaken.

Foto: Maarten-Jeroen den Boer, Chris Schaatsbergen, Astrid van der Vis, Jan Herman Lap, Jaap Aardema en Hans Eelman.