Eerste Masterclass ‘Investeren in onroerend goed’ van Commercieel Vastgoed Collectief groot succes.

Eerste Masterclass ‘Investeren in onroerend goed’ van Commercieel Vastgoed Collectief groot succes.

Met de lage rente is sparen steeds minder interessant. Als je toch je vermogen of spaargeld wilt laten groeien door middel van het investeren in commercieel onroerend goed, waar begin je dan met weinig of geen ervaring? Waar haal je de juiste adviezen of begeleiding gedurende het hele traject rondom het aankopen en eventueel (gedeeltelijk) financieren van onroerend goed? Waar krijg je als onroerend goed belegger met enige ervaring aanvullende  tips om nog succesvoller te worden?

Masterclass ‘Investeren in onroerend goed’

Om antwoord te krijgen op deze vragen werd op 30 september jl. door het Commercieel Vastgoed Collectief de eerste Masterclass ‘Investeren in onroerend goed’ georganiseerd.

Het Commercieel Vastgoed Collectief bood hierbij belangstellenden de gelegenheid om kennis op te doen over dit onderwerp en was tevens een unieke kans om op 1 plek in contact te komen met alle experts rondom het vastgoedtraject.

Hans de Jong en Petra Lichtenberg waren namens Credion Rotterdam-Rijnmond KvO aanwezig en één van de sprekers tijdens de Masterclass. Overige sprekers waren Pieter van Loon van Tresinvest en Christian de Kok van eKo notaris.

Na de presentaties was er tijdens de ronde tafelsessie tevens gelegenheid tot vragen stellen aan de overige aanwezige specialisten, zijnde Peter van Weezel van BAKKER accountants & adviseurs en Janbart Evenboer van WEB advocaten. De informatieve middag werd afgesloten met een investeerdersborrel, waarbij contactgegevens werden uitgewisseld en vervolgafspraken werden gemaakt.

Het Commercieel Vastgoed Collectief heeft al aangegeven in 2018 door te gaan met dit succesvolle concept.