Credion Zwolle is spreker op het netwerkevenement "Hoe onderneem jij morgen?"

Credion Zwolle is spreker op het netwerkevenement "Hoe onderneem jij morgen?"

Op 16 november 2017 wordt in Hoftheater in Raalte het netwerkevenement "Hoe onderneem jij morgen?" georganiseerd voor alle ondernemers in de gemeente Raalte en alle ambtenaren die werken bij de gemeente Raalte en met ondernemers in aanraking komen. Credion Zwolle (René Otten) zal tijdens dit evenement, samen met Rabelink Finance Consultancy (Michel Rabelink), 2 workshops verzorgen over toekomstige bedrijfsfinanciering.

Workshop Finance: “Oei, ik groei… Succes met financieren”

Hoe realiseer ik een toekomstgerichte bedrijfsfinanciering?

Toekomstgerichte bedrijfsfinanciering regelen. Actuele zaken op gebied van financieren en financieringsalternatieven komen aan bod. En met diverse praktijkvoorbeelden willen wij u beter zicht geven op de aandachtspunten voor een succesvolle invulling van uw bedrijfsfinanciering.

Het netwerkevenement staat gepland op:
Datum: donderdag 16 november 2017
Aanvang: 16.00 - 22.00 uur
Locatie: Hoftheater, Voorhof 2, 8102 MH Raalte.

Programma "Hoe onderneem jij morgen?"

In diverse workshop zullen verschillende sprekers u als ondernemer onder meer inzicht geven in de toekomstige technologieën en hoe je die morgen in je onderneming kunt toepassen. Vanuit Credion Zwolle verzorgt René Otten 2 workshops (workshop 6: Finance).

Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie of klik hier om u gelijk aan te melden.

Wij zien u graag op 16 november 2017 in Raalte!