Credion en Flinqer gaan samenwerken

Credion en Flinqer gaan samenwerken

Flinqer is een partij die voorop loopt op het gebied van innovatieve oplossingen  in de financial supply chain. Credion en Flinqer hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de oplossingen van Flinqer ook voor het MKB beschikbaar te maken.

Met de samenwerking helpen Credion en Flinqer MKB-bedrijven om betalingscondities in de supply chain te verbeteren en te voorkomen dat cash onnodig vast blijft zitten in de keten.

Sterke supply chain

Leveranciers profiteren van versnelde betalingen. Met Flinqer stroomt geld sneller door de keten. De verbeterde cash flow zorgt voor een grotere investeringscapaciteit bij leveranciers die daarmee de groei van hun klanten beter kunnen faciliteren.

Over Flinqer

Flinqer is sinds 2012 actief op de Nederlandse markt en is actief in meerdere sectoren, waaronder Retail en Bouw. Recent heeft NIBC Bank een strategisch belang genomen in Flinqer. “Al sinds de oprichting van NIBC richten wij ons vooral op middelgrote bedrijven die onze ondernemende en inventieve aanpak waarderen. Met deze investering in de FinTech Flinqer breiden we ons aanbod weer verder uit.”, aldus Paulus de Wilt, CEO van NIBC.

Samenwerking

Met de samenwerking kan Credion oplossingen aanbieden die voorheen voorbehouden waren aan grote corporates. De oplossingen van Flinqer zijn een unieke kans voor het MKB om te profiteren van beter cash management in de supply chain.