Credion en American Express biedt ondernemers zakelijke betaaloplossingen

Credion en American Express biedt ondernemers zakelijke betaaloplossingen

American Express en Credion hebben sinds enkele jaren een samenwerking om ondernemers te helpen bij hun groeidoelstellingen met behulp van werkkapitaal oplossingen. Maar ook voor de dagelijkse zakelijke uitgaven is het mogelijk om met een American Express oplossing (uitgesteld) te betalen. De Business en Corporate Cards zijn hiervoor uitstekend geschikt en bieden ook nog eens interessante spaarprogramma’s. Voor Credion relaties nu met een interessant aanbod.

American Express Global Corporate Payments

American Express Global Corporate Payments is een financiële dienstverlener voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen wereldwijd. Speciaal voor MKB bedrijven biedt American Express zakelijke credit cards om dagelijkse zakelijke uitgaven eenvoudig en veilig mee af te rekenen.

Of het nu gaat om de zakenreizen van medewerkers of om andere zakelijke uitgaven - zoals parkeerkosten, een nieuwe laptop of online advertising kosten – de zakelijke betaaloplossingen van American Express geven een bedrijf meer inzicht en controle over de uitgaven en vereenvoudigt de administratie. Bovendien profiteert de klant van een uitgestelde betaaltermijn tot wel 50 dagen. Voor een ondernemer is het prettig als de betaling aan zijn leveranciers al is gedaan, maar hij zelf nog kan wachten met betalen.

Meer weten?

De adviseurs van Credion en American Express bekijken met iedere klant wat de best passende oplossing is. Voor meer informatie kijk op American Express of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion. Of klik hier, dan neemt American Express direct contact op om met u te kijken wat bij uw bedrijf past.