Credion Zuid-Limburg als spreker op Masterclass Bedrijfsovername in Venlo

Credion Zuid-Limburg als spreker op Masterclass Bedrijfsovername in Venlo

Op 30 november 2017 wordt in Van der Valk Hotel Venlo de Masterclass Bedrijfsovername verzorgt. Credion Zuid-Limburg zal tijdens deze Masterclass als spreker aanwezig zijn.

Heeft u plannen voor een bedrijfsovername? Of wilt u het familiebedrijf overnemen? Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alles wat hier mee samenhangt. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.

Met onze masterclass leert u invulling te geven aan het proces wat komt kijken bij een bedrijfsovername. De eerstvolgende masterclass staat gepland op:

Datum: donderdag 30 november 2017
Aanvang: 10.00 - 15.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Venlo, Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo.

Voor wie is de masterclass bedrijfsovername geschikt?

De masterclass is geschikt voor MKB ondernemers die een bedrijfsovername aan willen gaan, een bedrijf willen kopen of verkopen. Ook als het een familiebedrijf betreft.

Programma bedrijfsovername

De verschillende sprekers leiden u door het hele proces van een bedrijfsovername en staan stil bij de periode na de overdracht. Sprekers tijdens deze masterclass zijn: John Reintjens, RAB RB, Directeur CF Zuid en Marcel Janssen, Financieel adviseur Credion.

Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Wij zien u graag op 30 november 2017 in Venlo!