Credion Maashorst organiseert seminar voor accountants

Credion Maashorst organiseert seminar voor accountants

Op donderdag 28 september organiseert Credion Maashorst in samenwerking met Thexton Armstrong en de Dutch Dream Group een seminar voor accountants. We starten om 20.00 uur in Theater De Pas te Heesch.

Wij willen graag samenwerken met de accountant om voor de ondernemer het maximale resultaat te kunnen behalen. Credion kan de beste financieringsdeal realiseren om de bedrijfsinvesteringen mogelijk te maken. Met Thexton Armstrong kan de ondernemer het maximale rendement halen uit zijn onderneming. De specialisten van de Dutch Dream Group begeleiden de ondernemer in het geval van een bedrijfsoverdracht, opvolging of overname. In alle gevallen is de rol van de accountant onmisbaar. Hij/zij is de regisseur die als vertrouwenspersoon van de ondernemer alle bovengenoemde trajecten begeleidt. Graag willen wij onze dienstverlening op elkaar afstemmen.

De professionele accountant is altijd op zoek naar de juiste specialisten om zijn/haar ondernemers te begeleiden. Daarom wilt u dit seminar niet missen. Meldt u aan via onderstaande link:

http://www.dutchdreamgroup.nl/agenda/seminar-samenwerking

U bent, eventueel samen met een geïnteresseerde ondernemer, van harte welkom in De Pas. Uiteraard heffen wij na afloop het glas op een mooie en vruchtbare samenwerking.